AdSense için Uygunluk Koşulları

 

Uygunluk

AdSense için uygunluk koşulları











AdSense Programı'na katılmak için uygunluk koşullarımızı karşılamanız gerekir. AdSense hesabına kaydolmadan önce kontrol etmeniz gereken bazı noktalar:
  • Sıfırdan oluşturduğunuz kendi içeriğiniz var mı?
    Buna siteniz, blogunuz ve diğer orijinal içerikler dahil edilebilir. Sitenizdeki sayfaların AdSense'e uygun olduğundan emin olma ile ilgili ipuçlarımızı okuyun.
    Not: AdSense için gönderdiğiniz sitenin HTML kaynak koduna erişebilmeniz önemlidir. AdSense'e katılmak için kullanmak istediğiniz siteye sahip olma hakkında daha fazla bilgi
  • İçeriğiniz AdSense Program politikaları ile uyumlu mu?
    Kaydolmadan önce sitenizin Program politikalarımız ile uyumlu olduğundan emin olun. Politikalarımızı herhangi bir zamanda değiştirebileceğimizi ve Şartlar ve Koşullarımız uyarınca, bu politikalardaki değişiklikleri izlemenin sizin sorumluluğunuzda olduğunu lütfen unutmayın.
  • 18 yaşından büyük müsünüz?
    Şartlar ve Koşullarımızda belirtildiği gibi, yalnızca 18 yaşından büyük kullanıcıların başvurularını kabul edebiliyoruz.
    Not: 18 yaşından küçükseniz ebeveynlerinizden biri veya veliniz kendi Google Hesabını kullanarak AdSense'e kaydolmanızı sağlayabilir. AdSense hesapları onaylanırsa tüm ödemeler siteden sorumlu olan yetişkin kişiye yapılır.

Blogger, YouTube veya diğer bir barındırma iş ortağı kullanıyorsanız:

Blogger veya YouTube (ya da başka bir AdSense barındırma iş ortağı) gibi bir ürün kullanıyorsanız barındırılan bir AdSense hesabına kaydolabilirsiniz. Uygun olabilmeniz için belirli uygunluk gereksinimlerini karşılamanız gerektiğini unutmayın. Blogunuz veya kanalınız AdSense üzerinden para kazanmaya uygun hale geldiğinde AdSense hesabınızı oluşturup bu ürünlere bağlayabilirsiniz.
Lütfen Blogger hesabınız, YouTube kanalınız veya barındırma iş ortağı hesabınız üzerinden AdSense'e kaydolun. Daha fazla bilgi için şu konulara bakın:

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gizlilik Politikası

Mobil Uygulama Geliştirme Aşamaları

Android Uygulaması Nasıl Yapılır? Android Uygulama Siteleri Nelerdir?